Ny tv-kanal för alla Com Hems tv-kunder

FOX är underhållningskanalen som sänder populära serier, filmer och program med såväl amerikanska som europeiska produktioner.

FOX visar serier så som hyllade Da Vinci’s Demons, Emmy-belönade miniserien Fargo och krimimalserien Jo samt ett urval av populära filmer och nya avsnitt av realityserierna Sun, Sex and Suspicious Parents och The World’s Best Chefs.
Svenska tv-publiken får uppleva premiären av Wayward Pines, en ny global produktion från FOX International Channels, skapad av storfilmsregissören och manusförfattaren M. Night Shyamalan, med Matt Dillon och Juliette Lewis i huvudrollerna. Premiären är planerad till våren 2015.
FOX finns nu tillgänglig för samtliga tv-hushåll i Com Hems nät, både via analog och digital distribution. FOX har kanalplats 14.
FOX HD ingår i kanalpaketet TiVo Max (kanalplats 30) och går även att beställa som tillvalskanal här.