Välkommen till Yoga! – FULLBOKAT

mediyogaVälkommen till Yoga!

”Medicinsk Yoga (MediYoga) är en lugn och djupverkande yogaform där andningen är central. Det är enkla, mjuka och inkännande kroppsövningar/positioner tillsammans med en effektiv andnings- och koncentrationsteknik, avslappning samt meditation. Yogapassen är utformade så att alla ska kunna utöva dem. Övningarna utförs mestadels sittandes och liggandes, antingen på golvet eller på en stol. Man kan välja att sitta på stol vid de fysiska övningarna och ligga på yogamatta eller annat underlag vid avslappning. Det ska vara skönt att yoga. Du får ta med dig underlag t ex matta eller handduk!

Yogans påverkan på kroppen Övningarna ger en grundläggande balans såväl fysiskt som mentalt och emotionellt, du får också en höjd energinivå och ökad medvetenhet. Du får en förbättrad rörlighet och muskelstyrka och en större kännedom om just din kropps begränsningar och möjligheter.

En ny (2015) ryggstudie vid Karolinska Institutet där man jämfört MediYoga, sjukgymnastik och besök hos ryggspecialist visar att yogan är den mest kostnadseffektiva metoden mot ryggont.”

 

Vi träffas på Hyllie folketshus måndagar mellan kl 20.00 – 21.00
Med start den 8 feb 2016
Detta fantastiska erbjudande är bindande och det finns begränsade antal platser!
Kostnaden är 250.- för 6 tillfällen
Vår yogaledare heter Ingela och kommer från ABF

Du som är intresserad kan komma och anmäla dig samt få ditt kort under expeditionstid på Tulpangatan 6

Tisdag den 19 jan samt 26 jan mellan 17.30–19.00
Onsdag den 20 jan samt 27 jan mellan 13.00 – 16.00

 

Med vänliga hälsningar
Trivsel och Fritidsgruppen
tipsa@fosiedal.se