Med stor sannolikhet försvinner TV4-kanalerna och C More tillfälligt från utbudet

I tisdags informerade vi om att vårt avtal med TV4 är på väg att löpa ut och med tanke på att helgen närmar sig väljer vi att redan nu gå ut med mer information. Vårt överenskomna och befintliga avtal löper ut imorgon och om vi inte når en ny överenskommelse innebär det att kunder hos Com Hem riskerar att tillfälligt förlora TV4-kanalerna och C More från och med klockan 23:59 den 30 oktober.

Vår ambition är att förhandla fram ett nytt avtal som ska gynna våra kunder, men hittills har vi tyvärr inte lyckats. Telia har heller inte gått med på en förlängning av nuvarande avtal, utan kräver istället en kraftig prisökning.

Grundutbudet
Fram tills att vi är överens om ett nytt avtal med TV4/Telia kommer vi tillsvidare göra nedan kanaler tillgängliga i grundutbudet:

Vi fortsätter även att frivisa flera stora nyhetskanaler och de är högaktuella mot bakgrund av den pågående pandemin samt inför det stundande valet i USA:

• CNN (Kanalplats 120)
• BBC World News (Kanalplats 123)
• Al Jazeera English (Kanalplats 128)
• Expressen TV (Kanalplats 43)

Våra abonnemangs- och gruppavtalskunder
De boende som omfattas av gruppavtal eller individuellt abonnerar på andra kanaler från TV4 och C More informeras personligen om vilka kanaler som påverkas. Vi kommer naturligtvis att kompensera våra kunder med ersättningskanaler och förmåner.

Vi beklagar besväret som detta kan orsaka er och era boende. Så snart vi lyckas komma överens om ett nytt avtal meddelar vi er detta per mejl.

För att underlätta för er att informera era boende, föreslår vi att ni använder informationstexten nedan till utskick eller på hemsidan.

Vi uppdaterar kontinuerligt vår hemsida www.comhem.se/aktuellt med den senaste informationen. På www.comhem.se/fastighetsagare/forhandling-tv4 hittar du som är fastighetsägare eller medlem i en brf-styrelse information om utvecklingen samt en kortare informationstext att använda till egna utskick eller hemsidan.

Med vänliga hälsningar,
Stefan Trampus
Chef Fastighetsaffärer Com Hem