Vår förening

Här kommer en liten videosnutt med en fantastisk vy över hela föreningen, både Hyacintgatan och Tulpangatan, taget i samband med inspektion av Balkongprojektet på höghuset Tulpangatan 2-4-6. Härligt med så mycket grönska 💚💚

Videosnutt inspelat av styrelseledamot Sehada Pupovic.

I detta ruggiga väder med mycket blåst och en del regn, blickar vi tillbaka på dem varma sommardagarna. Men hösten den har sin charm den också, när löven ändrar färg, vackra soliga höstdagar, mys och värme inomhus med ljus i våra hus.

Ja, alla årstider har sin egen lilla charm, på sitt eget lilla vis 🌞🍂🌷☃️

På söndag 26/9 har vädergudarna lovat åter lite sol och då vill vi passa på att anordna en grillfest, mellan kl 12-15, på gården vid Hyacintgatan 45. Informationsblad finns på anslagstavlan innanför entréerna. Hoppas vi ses!

Med detta vill vi i Styrelsen önska alla medlemmar en trevlig helg!