Värme och varmvatten – Viktigt information till dem boende på Malmöhus 24

UPPDATERING: Fjärrvärmen är återställd så nu ska värmen och varmvattnet vara tillbaka.

Avstängningen är tillfällig och enligt information från EON gäller avstängningen bara IDAG. Så fort EON meddelar när värmen är igång så meddelar styrelsen vidare till medlemmarna.

Ordföranden har fått tag på ansvarig inom EON. EON:s underleverantör har glömt att lägga ut informationslappar samt vidarebefodra informationen om avstängning. Värme kopplas på inom kort. Styrelsen uppdaterar så fort vi får information från EON.

EON har stängt av varmvatten och värme pga arbete som utförs på Hyacintgatan. Därav drabbas föreningen och ni medlemmar av att det är kallt i lägenheterna och att det saknas varmvatten. Styrelsen följer utvecklingen och kommer kommunicera ut information via hemsidan www.fosiedal.se och mittriksbyggen.

/Styrelsen