Fosiedalsnytt 3 2011

Fosiedalsnytt 3

Fosiedalsnytt Nr 3 2011

Information från styrelsen

Väder och händelser

Då är det augusti månad och sommaren börjar närma sig slutet, även om september kan vara både skön och varm. De flesta har haft sin ledighet och börjat arbeta igen. Malmöfestivalen pågår men har lite mindre yta denna gång. Matställen och alla uteserveringar finns som vanligt, lite fler i år tycks det vara.
Sommaren har annars varit både solig och regning. Den där riktiga värmen fick vi inte uppleva i år. Nyheterna i Sverige och i världen handlade annars om extremt torrt och varmt eller om enorma regnmängder. Detta kan vara en liten påminnelse om att jorden är ganska stor och nyckfull. Vi fick också uppleva grannlandets, Norge, stora sorgedag, den 22 juli, när det ofattbara inträffade där. En person som hade så mycket hat i huvudet att han förmådde skjuta så många och spränga på det sätt som han gjorde.

Hela Fosiedalsnytt hittar du som en PDF fil Fosiedals Nytt nr 3 2011