Comhem genomför arbete i nätet

 

Comhem genomför arbete i nätet

För att öka kapaciteten i näten och för att kunna leverera flera tjänster i framtiden kommer Comhem, inom de närmaste två veckorna, att genomföra ett arbete i vårt område. Detta arbete innebär att de analoga kanalerna TV8 och Kanal 9 kommer att byta frekvenser, och därmed kanalplats på din tv.

 

Vad du behöver göra

När arbetet är genomfört behöver du göra en kanalsökning på din tv, för att åter få tillgång till samma kanaler som tidigare. Ta hjälp av tv:ns manual om du är osäker på hur en kanalsökning går till. Comhem kommer att i möjligaste mån att förlänga arbetet nattetid för att minimera påverkan för dig. Trots detta kan det, under tiden som arbetet pågår, förekomma mindre störningar i tv-sändningarna.

Vill du veta mer om kanalomläggningen?

Eller behöver du hjälp? Då är det bara att ringa Comhem på 0775 – 17 17 11.
Du kan även besöka comhem.se som de kontinuerligt uppdaterar med den senaste informationen om vad som händer.