Nyheter och underhållning dygnet runt i Tv Com Hem

Comhem genomför arbete i nätetKlockan 10.00 den 24 januari har sändningarna i Tv Com Hem startat. Tv Com Hem är ett nytt programformat som till största delen bygger på TV4:s nyhetskanal TV4 News. Genom TV4 News får tittaren senaste nytt från Sverige och världen med internationella inslag levererade av BBC World News.

Com Hem kommer även att ha två egna programformat; ”Com Hem Companiet”, där programledaren Håkan Iwar tillsammans med sin panel guidar tittarna i hemmateknikens alla möjligheter, och ”Tv Krönikan”, där flera tv-proffs diskuterar, debatterar och recenserar högt och lågt i tv-tablåerna under ledning av Paul Haukka.

Tv Com Hem kommer att finnas tillgänglig såväl analogt som digitalt i samtliga* Com Hem hushåll. Digitalt sänds kanalen okodad på kanalplats 20 där den ersätter nuvarande Com Hem-kanalen. För att få in kanalen analogt krävs en kanalsökning på tv:n.

De boende som idag har tillgång till Com Hem-kanelen informeras om denna förändring genom textinformation på kanalplatsen. För övriga kommer informationen finnas på comhem.se.

Com Hem önskar er en trevlig nyhets- och underhållningsupplevelse med det senaste kanaltillskottet, Tv Com Hem.

Med vänliga hälsningar

Com Hem AB

*På grund av tekniska begränsningar kommer kanalen inte att finnas i Com Hems så kallade analoga orter och parabolöar.