Sommarfesten 2015 – succé

Sommarfesten i Kroksbäcksparken gav 13 200 kronor till Barncancerfonde

Lördagen den 23 maj arrangerades Sommarfest i Kroksbäcksparken i Malmö. Mer än 2 500 personer lockades att delta i festligheterna i det fina vädret. Intäkterna från försäljning av mat, fika och biljetter uppgick till inte mindre än 13 200 kronor och går direkt till Barncancerfonden. Huvudarrangörer var MKB Fastighets AB och Riksbyggen Brf Malmöhus 24 samt Hyllie Folkets Hus, HSB Kroksbäck, och ABF. Dessutom var det många fler föreningar och organisationer som bidrog med insatser för den lyckade folk- och familjefesten.

Det var andra året i rad som en gemensam sommarfest arrangerades i Kroksbäcksparken med mängder av aktiviteter. Man kunde åka häst och vagn till festplatsen vid Äventyrslekplatsen, njuta av ett gediget scenprogram med dans, sång och talangjakt, testa klättervägg, ponnyridning, ansiktsmålning, parkour-uppvisning, träffa spelare från MFF och FC Rosengård och delta i fotbollsturnering. Och så var det Riksbyggens korvgrillning och Hyllie Folkets Hus som flyttat ut hela sin kaféverksamhet.

Detta var en inspirerande dag som visade att vi kan öka gemenskapen mellan olika människor i vår del av Malmö. Det var många som upptäckte den fantastiska Kroksbäcksparken som inbjuder till lek, idrott och utflykter och många uppmärksammades på Hyllie Folkets Hus som erbjuder lokaler för fler föreningar och för fester.

Ett stort tack till alla medverkande och samarbetspartners som bidrog till gemenskap och trivsel och som nu också står bakom vårt bidrag till Barncancerfonden.

Vi ser redan fram mot nästa års sommarfest!

Riksbyggen BRF Malmöhus 24
K-E Calling
Ordförande