ÖSTERLEN

Trivselgruppen har fått in förfrågningar och önskemål om, att försöka ordna en resa till Österlen någon gång i mitten/slutet av september. Förslag på studieobjekt är Vineriet ochAutoseum i Simrishamn

För att få ett litet grepp om, hur många medlemmar i vår förening som känner för att göra en sådan bussutflykt, så önskar Trivselgruppen få in följande uppgifter som kan lämnas i Expeditionens brevlåda; Tulpangatan 6, senast den 20 augusti 2018 (denna intresseanmälan är inte bindande). Ni kan också skicka e-post till oss på följande adress: tipsa@fosiedal.se 


Skriv namn och lägenhetsnummer.
Antal personer som önskar deltaga.

Besked om resan vad gäller priser, avresedatum kommer att lämnas så fort vi har fått in anmälan från medlemmar och ser, att det verkligen finns tillräckligt många som är intresserade av denna typ av utflykt.

 

Trivselgruppen önskar alla en fortsatt TREVLIG SOMMAR!!

 Inger Balice