Mitt Riksbyggen

Mitt Riksbyggen är din nya kundportal. Vissa funktioner är färdiga, andra fortsätter Riksbyggen att putsa på. Innehållet på Mitt Riksbyggen utvecklas och förbättras löpande.

På mitt Riksbyggen kan Du se dina avier, information från styrelsen, dina aktuella ärenden och mycket mer.

Nu är det möjligt att använda e-legitimation, exempelvis BankID, för att komma åt Mitt Riksbyggen.
När du loggar in på Mitt Riksbyggen kan du från och med november välja att identifiera dig med BankID, mobilt BankID eller Telias e-legitimation.

Första gången du loggar in med e-legitimation behöver du fylla i din e-postadress så att vi kan verifiera dig som ägare av kontot. Detta behöver du bara göra en gång. Det är viktigt att du använder samma e-postadress som du registrerade ditt konto med. Om du råkat fylla i en annan e-postadress ber vi dig kontakta kundservice.

Besök Mitt Riskbyggen genom att gå in på
https://mitt.riksbyggen.se