God jul och gott nytt år önskar styrelsen till medlemmar boende på Malmöhus 24

Nu är vi inne i den magiska tiden där mirakel sker, där många samlas, äter gott, dricker gott och umgås med nära och kära från när och fjärran, men även en tid där ensamheten för någon blir mer märkbart kännbar, där en del måste/ska jobba dessa juliga dagar och vara borta från sina nära och kära. En tid där snön och halkan gör sig till känna, där krig pågår i vår värld och en tid där vi möter en gungig och kanske mörk men kanske ljus framtid till mötes. Hur som helst och var som helst man befinner sig, glöm inte att hälsa på varandra och visa ett leende för varandra. Det där lilla ”HEJ” kan göra skillnad i någon annans värld. Om du kan vara vad som helst i denna värld, välj då att vara snäll och givmild.

Styrelsen för Malmöhus 24 önskar våra medlemmar en riktigt GOD JUL och GOTT SLUT PÅ 2023 och GOTT NYTT 2024. Vi ser fram emot ett spännande 2024 tillsammans med er, nya som gamla medlemmar.

God jul og Godt nytt år

/Styrelsen